zondag 9 juni 2013

De blogs die ik volg


Het leek me wel leuk om jullie even te vertellen welke blogs ik eigenlijk volg. Ik heb negen blogs waar ik echt dagelijks op kijk. De meesten zijn best wel bekend, maar sommigen zijn ook wat onbekender. Ik hoop dat jullie dit leuk vinden!


 Als eerste het bekendste blog, denk ik, die ik volg, die van Mascha: beautygloss.nl. Ze schrijft vooral over beauty en maakt hele leuke filmpjes.

 

Ten tweede ook een bekende, namelijk teskuh.nl. Teske schrijft vooral over beauty, maar ook over haar andere interesses. Dit blog is vooral ook heel erg leuk omdat ze ook leuke filmpjes maakt.
Dan, ten derde, een iets minder bekend blog, bloodyroseforyou.blogspot.com van Ashley. Dit was eigenlijk het eerste blog dat ik ging volgen. Het wordt geschreven door een alternatief meisje en ze schrijft eigenlijk over van alles. Ik ben zelf helemaal niet alternatief ofzo, maar ik vind het gewoon grappig om te lezen wat zij dan leuk vindt.


Ten vierde het eerste en enige blog in dit lijstje geschreven door een man. Jelle van lijstjes.info maakt allemaal lijstjes om je leven beter te maken. Sommigen zijn echt heel leuk! Dit doet me heel erg denken aan een Amerikaans blog, maar daar vertel ik in een volgend artikel misschien meer over.
Dan weer een iets bekendere blog. Ik lees wel veel ‘bekende’ blogs, maar ik denk dat dat komt omdat ze niet voor niets bekend zijn geworden: ze zijn ook gewoon leuk. Ik heb het over annesolveig.nl. Ik vind van haar lang niet alle artikelen leuk, maar ze plaatst er best wel veel, dus dan sla ik die gewoon over. Ze schrijft echt over van alles, maar toch vooral over beauty, wat ik bij haar eigenlijk niet zo leuk vind, maar ik vind de andere artikelen wel leuk.
S-diary is een blog van Suzanne, een heel aardig meisje, dat gepest werd. Soms schrijft ze daarover, maar vooral schrijft ze leuke reviews, creatieve dingen, tips en nog veel meer.Het blog van Nicole, www.cocogold.nl, volg ik nog niet zo lang, maar is volgens mij wel redelijk bekend. Zij schrijft over beauty, fashion, eten en lifestyle en ze maakt ook soms leuke filmpjes.
 
Dan, als achtste, weer een blog met een verhaal: lisanneleeft.nl. Lisanne heeft fibromyalgie en kan daardoor niet alles doen wat ze misschien zou willen doen, maar ze is heel positief en blogt over alle dingen die haar vrolijk maken.


En als laatste lifesplash.nl, geschreven door Jiami. Dit is echt een van mijn favoriete blogs. Ze blogt over beauty, fashion en lifestyle en soms plaatst ze ook een persoonlijk artikel over haar strijd met anorexia. Ze heeft nu ook een column in het Hoe Overleef Ik-tijdschrift, waar mijn zusje een abonnement op heeft, dus die lees ik nu ook.


Bronnen afbeeldingen: allen van blog in de beschrijving, behalve de laatste, die komt hiervandaan.


Welke blogs lezen jullie?
3 opmerkingen:

 1. Ik vind het altijd zo leuk om op andere blogs te lezen dat ze mijn blog volgen! :3
  Ik volg inderdaad ook een aantal dezelfde blogs, en lijstjes.info ga ik nu ook volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook leuk als mensen waarvan ik de blog lees reacties plaatsen :).

   Verwijderen
  2. Haha! Graag gedaan, heb ik ook :p

   Verwijderen