donderdag 23 mei 2013

Ik ga op reis en ik neem mee...

Een bikini natuurlijk! Ik besef zelf niet helemaal dat het over vier weken zo goed als zomervakantie is. Vier weken! Dat is niets! Het is natuurlijk nu moeilijk voor te stellen, met de koudste 23 mei sinds 1901 (serieus!). Ook al is het nog niet helemaal zomerweer, het is dan heerlijk om lekker weg te dromen bij jouw vakantie. En hem te plannen en al je zomerkleding in huis te halen, want 4 weken, dat is echt niets! Daarom ga ik nu regelmatig een 'Ik ga op reis en neem mee...'-blog doen, om alvast lekker na te denken over die heerlijke zomervakantie... Zon, zee, strand en bikini.... Bikini? Ai! Dan moet je er wel een hebben die een beetje goed staat. Ik heb tips gezocht om te kijken welke bikini nou bij jouw figuur past.

 

Hier staan een paar kenmerken van je uiterlijk (in het roze) en advies + voorbeeldbikini's eronder. Ik hoop dat je een mooie bikini vindt!
Kleine borsten
Als je kleine borsten hebt, kun je het beste een triangelbikini kopen met voorgevormde cups. Op die manier krijg je meer volume. Helemaal goed zijn bikinitopjes met ruches.

streepjesruchesblauwtopblauwbroek
Een buikje
Voel je je niet fijn in een bikini? Draag dan een tankini. Dit is een topje en broekje, waarbij de top je buik bedekt. Handig! Of ga voor een badpak, dat is nu hartstikke trendy!

tankinitoptankinibroekbadpak
Grote borsten
Als je grote borsten hebt, dan is het behoorlijk lastig om een leuke bikini te vinden. Het is vooral belangrijk om een bikini te kopen met gevormde cups die je borsten goed ondersteunen.

blauwtopblauwbroekpaarstoppaarsbroektijgertoptijgerbroek

Volle billen
Bedek je billen met een pareo of stoere surfshort. Ook belangrijk is om een bikinibroekje te kopen van stevig stof en die mooi aansluit.

broekjeonlyprotest
Recht figuur
Koop een bikini met leuke printjes. Op die manier trekt de bikini alle aandacht. Bikini’s met verticale strepen zijn een no-go, terwijl een monokini perfect bij je past.

tijgertoptijgerbroekbjornmonokini
Brede heupen
Kies voor een bikini waarbij het topje vooral opvalt en het broekje laag uitvalt. Laat broekjes met pijpjes links liggen.
oneillzombioranjetoporanjebroek
Brede schouders
Heb je brede schouders? Draag dan vooral geen bandeaubikini. Hoewel die nu superhot zijn, accentueren deze topjes juist je brede schouders. Ga liever voor een halterbikini of een bandeautopje met touwtjes aan de zijkant.


 Wat voor figuur heb jij en heb jij al een bikini?


Bron tekst
Bron afbeelding 

I do not own anything. protestroxyblauwtopjeblauwbroekje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten